Известие

Collapse
No announcement yet.

Изкажете мнение 156 1.6 ; 1.8 ; 2.4 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хаха че те американците са свине и най-простата нация,мн са глупави,колите само се налива и се кара,а газари колкото искаш,но просто казвам че мнението ми е че вс е до човека,вс сам решава кога ще легне

а за 500 коня, не всеки се качва, нормалното е около 200 коня, по-малко за тях е мърша, наричана икономична от тях , в някой голям град като NY е все едно софия...
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Предлагам модераторите да извадят шорткътите на всички теми с подобни въпроси и когато се появи някой нов колега с такива въпроси да му ги дадат, или да се направи такава тема в някой от общите раздели. Най-добре е всеки да си вземе сам решението.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

така, мойте авери не са фенове на дизели,и от 10 човека само аз карам дизел, ITS UP TO U MAN
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          хаха че те американците са свине и най-простата нация,мн са глупави,колите само се налива и се кара,а газари колкото искаш,но просто казвам че мнението ми е че вс е до човека,вс сам решава кога ще легне

а за 500 коня, не всеки се качва, нормалното е около 200 коня, по-малко за тях е мърша, наричана икономична от тях , в някой голям град като NY е все едно софия...
          Така е!
          А ние понеже сме много умни, големи сме пичове, уникални стратези, страшни красавци и т.н., винаги ядем лайна и ни ш***т отзад

Типичен балкански синдром ...
          sigpic

Comment

Колеги да знаете някой от форума да продава 156 1.9 ЖТД

Comment

пич dodo 155, имам свойте наблудения докато съм бил там, никой нищо не казва какви сме ние, но това е истина,какъв синдром ве хора...отиди виж живей с тях и сам ще се обедеш, не съм открил топлата вода аз!!

можеш да завиждаш само на тези от по филмите в маями, калифорния, NY, мн се отклонихме от темата...
              колега виж в раздел продава дали ще си харесаш нещо, ако не почваш мобиле.бг, софия, дупница, варна и успех
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                пич dodo 155, имам свойте наблудения докато съм бил там, никой нищо не казва какви сме ние, но това е истина,какъв синдром ве хора...отиди виж живей с тях и сам ще се обедеш, не съм открил топлата вода аз!!
                Ами живял съм, дори повече от теб
                И понеже ти, аз и всички останали, които сме видяли нещата с очите си там мислим, че са тъпи, а ни е умни - ще живеем като негри, а те като бели хора

В "Продава" наистина има хубава, поне на снимки, 156-ца
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stivkata Покажи съобщение
                  Аз, ама не знам дали имаш 12000 лева кеш
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от stivkata Покажи съобщение
                    Пробвай в раздел "Продава" ... !

Comment

Гледам спорите Дизел/Бензин вървене и разход. Няма лошо обаче ако сравните 2.4 дизелака с 2.0 бензиновия - то кой върви повече? Наистина незнам и ми мн интересно да разбера. Почти съм убеден че бензиновия, но все пак?

Освен това знам че 2.4 на 156цата не е мн удачен варянт заради съотношението тежест мотор/автомобил. Окачването се разпрасква за нула време ?

Comment

за стокова 2.4-ка срещу 2.0 няма смисъл мисля някой да коментира.. за да има интрига трябва да е чипнато дизелчето иначе няма шанс. а това за окачването че се разпрасква за нула време няма да го коментирам.. не мисля че е по-слабо от конкурентните автомобили които съм карал.

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
                          за стокова 2.4-ка срещу 2.0 няма смисъл мисля някой да коментира.. за да има интрига трябва да е чипнато дизелчето иначе няма шанс. а това за окачването че се разпрасква за нула време няма да го коментирам.. не мисля че е по-слабо от конкурентните автомобили които съм карал.
                          Aми на 2.4 ако му се сложи чип отива на 160к.с. а 2.0 бензиновия е 155 - наистина е интересно.

Колкото до окачването: имах предвид че 2.4 литровия е тежък за купето на 156цата и за това окачването бързо здава багажа, както при мареата

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                            Aми на 2.4 ако му се сложи чип отива на 160к.с. а 2.0 бензиновия е 155 - наистина е интересно.

Колкото до окачването: имах предвид че 2.4 литровия е тежък за купето на 156цата и за това окачването бързо здава багажа, както при мареата
                            и за 2.0 има чипове
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                              Гледам спорите Дизел/Бензин вървене и разход. Няма лошо обаче ако сравните 2.4 дизелака с 2.0 бензиновия - то кой върви повече? Наистина незнам и ми мн интересно да разбера. Почти съм убеден че бензиновия, но все пак?
                              Дизела ако се чипне, мое и да бие.....но пък ако 2.0 си фърли 4-те врати, предния капак, резервната гума, 3 седалки, и искам да видя 2.4 дето ще го бие....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

От къде тръгнахме къде отидохме... Някой с 2.0ТС от Бургас готов за тест с 2.4ЖТД ?
                                Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Working...
                                X